Kohti LIONS vuosikokoustapahtumaa – Ouluun 2018!

Suomen Lions- liiton 65:nnen vuosikokouksen valmisteluista Oulussa voidaan todeta – vauhti kiihtyy.

Olen saanut vetovastuun markkinoinnin parissa. Markkinointi- ja viestintätoimikunta aloitti oman urakkansa jo joulukuussa 2014 ja vauhti vaan on kiihtynyt ja niinhän sen pitääkin olla. Viestintä eriytettiin omakseen 2017 keväällä ja oli syytäkin, tekemistä riittää. Markkinointitoimikunnan kokoontuminen on ollut keskimäärin kerran kuussa. Toimikunnassa on aivan upeita osaavia henkilöitä, ovat Mari ja Marika sekä Ulla, Jarmo ja Aaro – lopulta Arto painaa asiat oululaiselle paperille.

Koko junaa kuljettaa Lampisen Jouko päätoimikunnan puheenjohtajana. Kaikki päätoimikunnan jäsenet on tietenkin valittu ja toimikunta kokoontunut.

Luet Oulun vuosikokous asian tiimoilta ensimmäistä blogi-kirjoitusta. Näiden kirjoitusten tarkoituksena on kertoa hieman vapaammin mitä järjestelyissä on meneillään. Jokaisen toimikunnan on mahdollista kertoa omia näkemyksiään ja kokemuksiaan, samoin tietysti yksittäiset henkilöt voivat kirjoittaa. Toivottavasti mahdollisuuteen tartutaan vilkkaasti.

Eikä sen aina tarvitse olla niin vakavaa asiaa, pikkuiset ”mokatkin” tässä vaiheessa ovat hersyttäviä. Itse kokouksen aikaan niitä mokia ei ole luvassa.

Aurinkoisena elokuun päivänä terveiset Oulusta!

-Olli

Olavi Tapaninen

Markkinointitoimikunta

puheenjohtaja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s