MOT LIONS ÅRSMÖTE I ULEÅBORG 2018!

Beträffande förberedelserna inför Lions 65. årsmöte I Uleåborg kan man konstatera att farten gasar på!

Jag har åtagit mig dragansvaret med marknadsföringen. Marknadsförings- och kommunikationskommitéerna började med arbetet redan i december 2014 och takten har bara ökat och så ska det ju vara också. Kommunikationsansvariga fick en egen grupp våren 2017, vilket var helt befogat, det finns en hel del med den biten att syssla med. Marknadsföringskommittén har träffats ca en gång i månaden. Gruppen består av kanonduktiga och kunniga personer: Mari och Marika samt Ulla, Jarmo och Aaro – i slutrakan är det Arto som ska trycka saker och ting på papper tillverkat i Uleåborg.

Hela tåget styrs av Jouko Lampinen som är ordförande i huvudkommitén vars medlemmar förstås redan är valda och kommittén har sammanträtt.

Du läser det första blogginlägget angående årsmötet i Uleåborg. Syftet med dessa inlägg är att ge information på ett ledigare sätt om vad som pågår i förberedelserna. Varje kommitté har möjlighet att berätta om sina egna åsikter och erfarenheter, samt förstås var och en av oss som enskilda individer kan gärna komma och bidra till med sina meningar. Hoppas att alla är ivriga att passa på tillfället.

Inläggen behöver inte vara om allvarliga saker, vid det här taget är historier om några små ”tabbar” bara roliga. Under själva årsmötet kommer dessa tabbar nog inte att få lov att inträffa..

Hälsningar från Uleåborg en solig dag i augusti!

-Olli

Olavi Tapaninen

Marknadsföringskommittéen

ordförande

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”MOT LIONS ÅRSMÖTE I ULEÅBORG 2018!

Kommentointi on suljettu.