Ölövinä Oulusa

Lions-liiton vuosikokous pidetään Oulussa 8.–10. kesäkuuta. Pienten lasten kanssa matkaavia leijonia houkutellaan mukaan muun muassa vuosikokouksen aikana Ouluhallissa pidettävällä lapsiparkilla. Pohjoisen Skandinavian pääkaupunki onkin mainio matkakohde kaikenikäisille. Oulun vuosikokouksen päätoimikunnalla on loppukiri meneillään. Kevään aikana kokoukset lisääntyvät, kun viimeisetkin yksityiskohdat hiotaan. Oululaisilla leijonilla on niistä kokemusta, sillä paikalliset leijonat ovat järjestäneet vuosikokouksen neljä kertaa aiemmin. … Jatka artikkeliin Ölövinä Oulusa

Mainokset

Mikä siinä oikein maksaa?

Käytännön lions-toiminta on palvelutyötä ja varainhankintaa. Tämä toiminta vaatii siis aikaa ja rahaa. Pääsääntöisesti aikaansa antavat lionit itse ja tarvittavat varat kerätään yleisöltä. Toki aika usein iso osa erilaisten keräystenkin tuotoista on peräisin lionien lompakoista. Silloin kun lionit järjestävät omia tilaisuuksiaan ja käyttävät rahaa niihin, ei ulkopuolisia rahan lähteitä juuri ole, vaan sitä omaa lompakkoa … Jatka artikkeliin Mikä siinä oikein maksaa?

MOT LIONS ÅRSMÖTE I ULEÅBORG 2018!

Beträffande förberedelserna inför Lions 65. årsmöte I Uleåborg kan man konstatera att farten gasar på! Jag har åtagit mig dragansvaret med marknadsföringen. Marknadsförings- och kommunikationskommitéerna började med arbetet redan i december 2014 och takten har bara ökat och så ska det ju vara också. Kommunikationsansvariga fick en egen grupp våren 2017, vilket var helt befogat, … Jatka artikkeliin MOT LIONS ÅRSMÖTE I ULEÅBORG 2018!

Kohti LIONS vuosikokoustapahtumaa – Ouluun 2018!

Suomen Lions- liiton 65:nnen vuosikokouksen valmisteluista Oulussa voidaan todeta – vauhti kiihtyy. Olen saanut vetovastuun markkinoinnin parissa. Markkinointi- ja viestintätoimikunta aloitti oman urakkansa jo joulukuussa 2014 ja vauhti vaan on kiihtynyt ja niinhän sen pitääkin olla. Viestintä eriytettiin omakseen 2017 keväällä ja oli syytäkin, tekemistä riittää. Markkinointitoimikunnan kokoontuminen on ollut keskimäärin kerran kuussa. Toimikunnassa on … Jatka artikkeliin Kohti LIONS vuosikokoustapahtumaa – Ouluun 2018!